Hey, Open sollicitatie?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus stuur ons een open sollicitatie!

Staat jouw ideale functie hier niet tussen? Stuur ons je CV en vertel ons meer over jezelf en over wat je dan precies zoekt. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent, dus stuur ons een open sollicitatie!

De internationale, multidisciplinaire development teams van Smartshore Ability maken de best mogelijke software voor klanten zoals Heineken, Rijkswaterstaat, het Rode Kruis. Wij ontwikkelen webapplicaties, websites en API’s. Wij schrijven business software en koppelen systemen aan elkaar. Wij verbeteren bestaande software, schrijven nieuwe software en ontwerpen interfaces.

In het kort: wij helpen onze klanten met het samenstellen van het ideale team dat problemen oplost en doelen verwezenlijkt.

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met vestigingen in Utrecht (hoofdkantoor) en India.

Werk in een internationaal team (45+) in ons kantoor in Utrecht. Werk met experts: ux-designers, frontend- en backendontwikkelaars, software architecten en DevOps-specialisten.

Locatie: Utrecht/Thuis

Uur per week: 16-40 uur

Lunch: Gratis

Dagen thuis: Flexibel

Werkervaring: 2 jaar of meer

Opleiding: HBO of hoger

Salaris: marktconform

Je houdt van samenwerken, zelfstandig werken, performance marketing, e-mail marketing campagnes, SEO / SEA en conversiestrategieën.