Digitaal toegankelijk en WCAG 2.1Wij ontwerpen volgens een universele standaard die wordt aangehouden om toegankelijkheid te toetsen

Steeds meer diensten zijn alleen nog toegankelijk  via het web. 

Vaak wordt te weinig rekening gehouden met mensen met een beperking bij het ontwerpen en programmeren van deze diensten.

De internationale toegankelijkheid web richtlijnen (WCAG) zijn ontwikkeld zodat ook mensen met een beperking een goede gebruikers ervaring hebben bij het gebruikt van een digitale dient of product.

Door het hanteren van deze richtlijnen zal het gebruik van je product of dienst toenemen. 

 

Wij zijn blij met wat we doen

Grote problemen zijn heel lastig op te lossen. Kleine makkelijker. Wij zetten problemen om in oplossingen waar we direct mee aan de slag kunnen.

Wij zijn blij met wat we doen

Wij doen ons werk met heel veel plezier en vinden het fijn met elkaar en onze klanten samen te werken. En wij pas echt blij als de klanten van onze klanten dat zijn.

Vertrouwen

Lastige problemen oplossen is moeilijk en doe je samen. Daarom vinden wij respect en wederzijds begrip – ook als iets een keer niet direct lukt – zo belangrijk. Vertrouwen ontstaat niet zomaar, je moet het verdienen en dus in elkaar investeren.

case-img-HCF

Heineken

Biertje? 160 jaar marketing en reclame digitaal

UNESCO

UNESCO

Interactieve datavisualisaties voor een betere wereld

case-img-PZH

Provincie Zuid-Holland

Nieuwe structuur & design voor Zuid-holland.nl

redcross case

Rode Kruis

Webshop voor het Rode Kruis