Case Moving Intelligence

1 / 5
Moving Intelligence biedt verschillende systemen op het gebied van beveiliging. Dit maakt het dieven moeilijker om bezit te stelen. Mochten ze er toch in slagen dan biedt Moving Intelligence systemen die helpen het gestolen object op te sporen. Ability mocht de front-end en user experience van het Moving Intelligence platform ontwikkelen. Verder hebben wij de webshop van Moving Intelligence gemaakt.
2 / 5

Mockups

Er is ons gevraagd de gebruikers ervaring van het oude platform te verbeteren. Wij hebben een re-design gemaakt.
#Login
#Landingspagina
#Historie
#Historie details
#Rapportages
3 / 5

Front-end

De front-end is ontwikkeld met het open source framework Materialize. Hierdoor is het geheel responsive, zonder veel extra werk. De Java programmeurs van Moving Intelligence hebben ons design geïmplementeerd in hun bestaande platform.
4 / 5

Webshop

De responsive webshop is ontwikkeld op basis van Concrete5. Een open source CMS met een krachtige webshop module. De uitdaging was het verwerken van veel gebruikers data op een overzichtelijke manier.
5 / 5

Moving
Intelligence
over ons

"Ability heeft onze wensen goed vertaald naar een goed werkende webshop. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking. Na meerdere internet bureaus te hebben gehad is Ability eindelijk een partij met één aanspreekpunt en die meedenkt (ook met onze budgetten) en snel schakelt.

Maarten van Dijk
caseMoving-Intelligence
Hallo!

Leuk dat je contact met ons wil opnemen.


Office Voorburg
Ability / KBenP
Charlotte van Pallandtlaan 18
2270 AD Voorburg
Office Utrecht
Ability by Smartshore B.V.
Nijverheidsweg 16
3534 AM Utrecht
Postadres
Ability by Smartshore B.V.
Vleutenseweg 261 G
3532 HE Utrecht
Feeling lazy?
Yes!!
Jouw bericht is verstuud..

Laat je gegevens achter en wij doen de rest.


Sluit